alina@spiritualgrowthacademy.org | dumitrita@spiritualgrowthacademy.org | otniel@spiritualgrowthacademy.org

Despre mine

Odoo • Image and Text
Dumitrita Lavu
Trainer, Speaker & Coach

Vrei sa afli cate ceva despre mine? 

O sa iti povestesc imediat o mica parte din ceea ce sunt, ceea ce cred, ceea ce simt. 

Numele meu este Dumitrita Lavu, sunt casatorita si am doua fetite. 

Pana in prezent am facut o gramada de chestii; unele lucruri mi-au placut, altele nu, insa m-au format ca persoana.

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Master in Consiliere Psihologica si Educationala. Sunt Coach, Trainer, Speaker, membru in John Maxwell Team. Aceasta este una dintre cele mai bune si mai mari companii de dezvoltare personala si profesionala din lume.

Sunt pasionata de dezvoltare personala, leadership si schimbare, lucrand cu oameni care sunt dispusi sa faca schimbari pentru a se bucura de succes! Lucrez cu oameni ca mine si ca tine. Eu pot sa te ajut sa treci prin schimbari, peste obstacole si provocari, sa iti atingi obiectivele si sa iti realizezi visurile. Eu pun pret pe practica si nu pe informatie. Pe actiune si nu pe confort. Nu fac nici o intelegere cu credintele tale limitative. 

Sunt fascinata de mintea umana si preocupata de autocunoastere si descoperirea de sine. Am descoperit ca una dintre cele mai bune metode de a face asta este sa ne oprim din alergatul pe pilot automat si sa cream spațiu pentru a fi, nu doar pentru a face.

Misiunea mea ca trainer si coach este sa creez acest spatiu pentru cei care vor sa se cunoasca mai bine si sa ii insotesc pe drumul evolutiei personale cu speranta ca asta ii va ajuta sa traiasca vieti implinite si sa fie fericiti intr-un mod asumat. 

Scopul meu este de a fi un agent al schimbarii in viata oamenilor. Am descoperit ca bucuria mea e cu atat mai mare si renaste in fiecare clipa cand reusesc sa „aprind o luminita“ in privirea oamenilor de langa mine, o luminita de incredere, de speranta, de vis sters de praf si readus in actualitate. Noi suntem responsabili pentru a ne crea o viata mai frumoasa, plina de semnificatie. 

Asadar, te invit la seminariile mele, la sesiunile MasterMind, la trainiguri si workshopuri, la sesiuni de coaching in care sa ne impartasim cele mai valoroase experiente si din care sa culegem cele mai valoroase experiente!